Γλύτωσε νωρίς

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Ο εφιάλτης της νευρικής ανορεξίας, πέρασε αλλά δεν άγγιξε την Τζούλια Αλεξανδράτου. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε η ίδια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η όμορφη Τζούλια αποκάλυψε ότι υπήρχε μία εποχή που έτρωγε μόνο ένα μήλο την ημέρα ! Ευτυχώς, μπόρεσε γρήγορα να αντιληφθεί το πρόβλημα και έτσι να το ξεπεράσει σχετικά ανώδυνα.

Πάντως κάποια... ψήγματα έχουν μείνει ακόμη:"υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι είμαι χοντρή, ενώ ξέρω πολύ καλά ότι είμαι μια χαρά" δήλωσε η Τζούλια με ειλικρίνεια.

shoot.gr

Read more...

Χιλιάδες ευρώ στα πόδια της Σάσας

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση δέχθηκαν τρία από τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής σόουμπιζ. Μια βραδινή τους παρουσία στο κλαμπ «Free» του Πειραιά θα τις κάνει αρκετά πιο πλούσιες!

Κλαμπ «Free» λειτουργούν σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου και ένας «θεσμός» που έχουν καθιερώσει, θα έλεγε κανείς, είναι οι Miss Free. Πρόκειται για τα κορίτσια που έχουν ταυτιστεί με το κλαμπ, που πρωταγωνιστούν στις καμπάνιες του μαγαζιού και παρίστανται σε όλα τα events του ως επίτιμες καλεσμένες.

Ο Σπύρος και η Μαρία Μητροπούλου, ιδιοκτήτες του «Free» του Πειραιά, αποφάσισαν αυτό το θεσμό να τον φέρουν και στην Ελλάδα. Έτσι, λοιπόν, πρότειναν στις τρεις κοπέλες με το αντίτιμο των 50.000 ευρώ να γίνουν οι Ελληνίδες Miss Free.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, η Σάσα Μπάστα και η Κατερίνα Στικούδη δέχθηκαν με ενθουσιασμό αυτή την πρόταση, ωστόσο, επειδή έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις ζήτησαν πίστωση χρόνου, για να το σκεφτούν και να εντάξουν στο πρόγραμμά τους και τις υποχρεώσεις τους ως Miss Free.

Συμφώνησαν λοιπόν να ξεκινήσουν τη συνεργασία τους σε λίγο καιρό με το γνωστό κλαμπ, ώστε να έχει γίνει η ανάλογη προετοιμασία και να είναι όλα στην εντέλεια.

womenonly.gr

Read more...

Η Σάσα Μπάστα έχει κάνει σεξ στο καμαρίνι της

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Η Σάσα Μπάστα έχει κάνει σεξ στο καμαρίνι της. Γενικά της αρέσει να αντιδρά ανάλογα με το πώς θα τα φέρει η στιγμή και την εξιτάρει περισσότερο να κάνει σεξ σε extreme χώρους, παρά στο σπίτι της.

Η Μάρω Λύτρα έχει ταλέντο στο σχέδιο και αυτό είναι το αγχολυτικό της. Ήδη έχει σχεδιάσει τα πρώτα της T-shirt, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά.

Η Ζέτα Δούκα τρελαίνεται για το γαλακτομπούρεκο. Είναι ικανή να φάει ολόκληρο ταψί αν την αφήσεις!

Η Όλγα Φαρμάκη όταν ήταν πιο μικρή τσέκαρε το κινητό του αγαπημένου της και είχε ανακαλύψει μηνύματα που την πλήγωσαν πολύ. Κι επειδή έπαθε και έμαθε η κοπέλα, τώρα πλέον δεν το κάνει, γιατί θεωρεί ότι αν ο αγαπημένος της δεν της είναι πιστός, αργά ή γρήγορα θα το μάθει.

Read more...

Εντυπωσιακή Σάσα Μπάστα

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Η Σάσα Μπάστα εντυπωσίασε στο fashion show του Toni Montana, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Η Σάσα ανέβηκε στην πασαρέλα φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες μαγνητίζοντας έτσι τα βλέμματα όλων πάνω της.

Η Σάσα Μπάστα εντυπωσίασε στο fashion show του Toni Montana, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.Η Σάσα ανέβηκε στην πασαρέλα φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες μαγνητίζοντας έτσι τα βλέμματα όλων πάνω της.

Εκτός από την Σάσα Μπάστα στο fashion show συμμετείχαν ακόμα η Ευαγγελία Αραβανή, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Κώστας Γκρέκας.Το εντυπωσιακό fashion show παρακολούθησε και ο Χάρης Σιανίδης.

pathfinder

Read more...

Παντρεύτηκε η Χριστίνα Κολέτσα;


Παντρεύτηκε η Χριστίνα Κολέτσα; Αυτό ακούγεται και λέγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Οι φήμες λοιπόν αναφέρουν πως η τραγουδίστρια χόρεψε τον Ησαΐα, όχι με τον Μαξ, με τον οποίο χώρισαν πριν από μερικούς μήνες, αλλά με νεαρό άντρα, που ο έρωτας τους υπήρξε κεραυνοβόλος.

Η ίδια πάντως τηρεί σιγήν ιχθύος, ωστόσο, αν ισχύει η είδηση, της ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο.

myworldwoman.gr

Read more...

Έγκυος η Τζούλια Αλεξανδράτου;

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Είναι δυνατόν να χτύπησε την πόρτα της πανέμορφης Τζούλιας ο πελαργός; Αυτό ψιθυρίζεται τις τελευταίες μέρες όλο και πιο έντονα. Η πιο σέξι μοντέλα της ελληνικής σόουμπιζ, που εδώ και περίπου δύο χρόνια ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της Μισέλ, φαίνεται πως αντιμετωπίζει με άλλο μάτι τη σχέση της. Μια σχέση που τελικά ίσως αποτελέσει σταθμό στη ζωή της.

Από το περασμένο καλοκαίρι άρχισε να παίρνει άλλη τροπή ο έρωτας με τον μελαχρινό bartender, όταν άτυπα τον επισημοποίησαν, κάνοντας έναν αρραβώνα-αστραπή στη Σαντορίνη. Επιστρέφοντας, ετοίμασαν το σπίτι τους στα νότια προάστια θέλοντας να κάνουν ένα βήμα παραπέρα. Το βήμα έγινε και, όπως φαίνεται, έρχεται και το επόμενο;

«Αυτή τη χρονική στιγμή είναι ο έρωτας της ζωής μου», δήλωνε στις αρχές Αυγούστου η Τζούλια Αλεξανδράτου για το σύντροφό της Μισέλ σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό λίγο πριν φύγουν μαζί για διακοπές στη Μήλο. «Αύριο δεν ξέρω τι μου ξημερώνει», συμπλήρωνε το ατίθασο κορίτσι της ελληνικής σόουμπιζ και δικαιολογημένα, αφού έχει βρει τον τρόπο να εκπλήσσει τους πάντες κάθε φορά. Μήπως αυτό που ξημερώνει τώρα της αλλάξει τη ζωή εντελώς;

Λίγες μέρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου, η ξανθιά καλλονή επισκέφθηκε γνωστό γυναικολογικό κέντρο για να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από πρόσωπα του περιβάλλοντός της, το αποτέλεσμα ήταν θετικό! Η ίδια η Τζούλια δεν επιβεβαιώνει τίποτα, αφού αποφεύγει να μιλάει, όχι μόνο για τα προσωπικά της, αλλά και για οτιδήποτε την αφορά. Κάτι βέβαια που συμβαίνει με τις περισσότερες επώνυμες γυναίκες, που τους πρώτους μήνες της κύησης αποφεύγουν να δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Ίσως για προληπτικούς λόγους και μέχρι να σιγουρευτούν ότι όλα πάνε καλά. Πάντως, μέχρι στιγμής οι εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο στο πλευρό του Πάνου Καλίδη συνεχίζονται κανονικά.

Αυτά που δεν συνεχίστηκαν όμως ήταν τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ, που απαιτούσε κόλπα κασκαντέρ και επικίνδυνες φιγούρες από την τραγουδίστρια. Τα παράτησε στη μέση και έφυγε με το πολυτελές τζιπ της!

womenonly

Read more...

SEX VIDEO

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008


Δείτε ένα μοναδικό sex video

Read more...

  © Blogger template Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP