Στα μαχαίρια η Σάσα Μπάστα με την Τζούλια Αλεξανδράτου

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Είναι και οι δύο ξανθιές, προκαλούν και ανεβάζουν την λίμπιντο σε κάθε τους εμφάνιση. Τι γίνεται όμως όταν η μια μπαίνει στα χωράφια της άλλης;

Ο λόγος για την Σάσα Μπάστα και την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η Σάσα είναι γνωστή TV περσόνα στο “Όλα” του Θέμου Αναστασιάδη και τραγουδίστρια (λέμε τώρα) στο μαγαζί “Παραλία Live” που σημειώνει επιτυχία. Η Τζούλια πάλι είναι πασίγνωστο μοντέλο και ξέρει να προκαλεί ποικιλοτρόπως.

Σάσα vs Τζούλια στα μπουζούκια

Έλα όμως που η Αλεξανδράτου αποφάσισε να μπει στα χωράφια της Σάσας από του χρόνου! Γιατί η σέξι Τζούλια θα εμφανίζεται τον χειμώνα στο νυχτερινό κέντρο «Caramela» στη Λεωφόρο Συγγρού, λίγο πιο πέρα από το κέντρο της Σάσας. Οι πληροφορίες θέλουν την Αλεξανδράτου να αντικαθιστά τη Θέλξη ως παρτενέρ του λαϊκού τραγουδιστή Πάνου Καλλίδη. Και φυσικά η Σάσα Μπάστα είναι έξαλλη που η άλλη ξανθιά της ελληνικής showbiz αποφάσισε να την ανταγωνιστεί στις βραδινές πίστες της παραλιακής. Και αν θυμηθούμε και τα 35.000 ευρώ σε λουλούδια που έπεσαν στα πόδια της Ευαγγελίας Αραβανή πριν μερικές μέρες καταλαβαίνουμε πόσο σκληρή είναι σήμερα η “μάχη του γαρύφαλου”.

Σάσα vs Τζούλια και στην τηλεόραση

Αλλά δεν είναι μόνο τα μπουζούκια. Η Τζούλια ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί την Σάσα και στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον Alpha. Το καυτό μοντέλο αποτελεί μέρος του concept μεταμεσονύκτιας εκπομπής με παρουσιαστές τον Ηλία Ψινάκη και τον Κώστα Σόμμερ που θα θυμίζει αρκετά το «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη. Και ο ρόλος της Τζούλιας θα είναι φυσικά παρόμοιος της Σάσας στο “Όλα”, δηλαδή της… γλάστρας!

Ε, έχει ένα δίκιο η Σάσα, η Τζούλια πάει εν μια νυκτί να της φάει την καριέρα που με τόσο κόπο έχει χτίσει τόσα χρόνια. Πώς να το αντέξει; Κορίτσια μην μαλώνετε, χωράτε και οι δύο στα ζωηρά βράδια της ελληνικής μουσικής και τηλεόρασης!

1 comments:

Unknown είπε...

Το κείμενο αυτό είναι αντιγραφή από το http://fimes.gr. Αν θέλετε να το αναδημοσιεύσετε, βάλτε ένα link στο παρακάτω άρθρο από το οποίο το πήρατε:

Στα μαχαίρια η Σάσα Μπάστα με την Τζούλια Αλεξανδράτου

Θα παρακολουθούμε το blog σας με ενδιαφέρον στο μέλλον.

Φιλικά,
Fimes.gr

  © Blogger template Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP