Η Σάσα Μπάστα και ο σύντροφος της στο ΡΟΔΟΝ εν Ψυρρή

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008


Τελικά και φέτος όλοι "ξέρουν που να πάνε" παρόλο που τραγουδάει ο Χρήστος Χολίδης «κι ας μην έχω που να πάω», κι όλοι πανε γιατί «θέλουν να τα πιουν» όπως τραγουδάει και η Φάνη Δρακοπούλου.

Ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης που υπογράφει τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλείας του Χρήστου Χολίδη διασκέδαζε εχτές στο “ΡΟΔΟΝ εν Ψυρρή”. Άνθρωποι από τον αθλητικό χώρο όπως ο Β’ προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου καθώς και η Στέλλα Δημητρίου με την αδερφή της η οποία γιόρτασε τα γενέθλια της παρέα με την Έλσα Τόλη. Εκεί συναντήσαμε την Χριστίνα Παππά με την παρέα της, την Σάσα Μπάστα με τον σύντροφο της που διασκέδαζαν στο “ΡΟΔΟΝ εν Ψυρρή”, με τον Χρήστο Χολίδη και την Φανή Δρακοπούλου να τους απογειώνουν μ’ ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Η νύχτα κύλησε με πολύ κέφι αφού ο κόσμος δεν σταμάτησε να συμμετέχει χορεύοντας και τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες. Από την μια η Φανή Δρακοπούλου με τις επιτυχίες της όπως το “Απ΄ την ζωή μου είσαι απών” δεν άφησε κανέναν καθισμένο στην καρέκλα του! Από την άλλη ο Χρήστος Χολίδης με το νέο του τραγούδι “Φοβάμαι” άναψε όλους του αναπτήρες του “ΡΟΔΟΝ εν Ψυρρή”, και ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό.

fe-mail.gr

  © Blogger template Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP