Από την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Θυμάστε το τραγούδι: «Από την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω»; Το άσμα είναι βέβαια προϊστορικό και όταν το έλεγαν η Εφη Θώδη έβοσκε ακόμα πρόβατα και ο Νίκος Καρβέλας είχε ακόμα μαύρα και νορμάλ μαλλιά (εμ, αυτό που έχει τώρα δεν είναι μαλλί, κάτι ανάμεσα σε μαλλί της γριάς και μαλαστούπα είναι) και δεν είχε γράψει το «Είναι γάτα ο κοντός με την γραβάτα»


Τέλος πάντων Οπου «Κική» και «Κοκό», βάλτε: «Τζούλια Αλεξανδράτου» και «Σάσα Μπάστα» και είστε μέσα Τέτοιο διχασμό δεν είχε προκαλέσει στο έθνος ούτε η απόφαση του Σταμάτη Κόκκοτα να αφήσει κάτι φαβορίτες νααααα.


Αντε, λοιπόν, να διαλέξεις ανάμεσά τους. Και οι δυο διαθέτουν εμφάνιση που είναι ικανή να σε μπουρλιοτιάσει σαν τα τουρκικά πολεμικά που έκαιγε ο Κανάρης το 1821. Οποιος είπε ότι «μπορεί να είναι από κορμί φωνάρες, αλλά από φωνή είναι μικροφωνάρες» είναι φισφιρής και κουνιστός και λυγερόκορμος και κάνει χαλάουα στις γάμπες.


Και στο τέλος, τέλος, αν έχεις τέτοιο κορμί, τι να την κάνεις τη φωνή; Εμείς, πάντως, αρνούμεθα να μπούμε εις αυτήν τη διαδικασία και επιλέγουμε ως απάντηση στο ερώτημα «Τζούλια ή Σάσα;» το γνωστό παλιό διαφημιστικό σλόγκαν: «Από τις δύο, διαλέξτε και τις δύο»


Βέβαια, αυτά τα χορευτικά σφουγγαρόπανο (κυλιόταν στο πάτωμα της πίστας σαν σφουγγαρίστρα «Βιλέντα») που έκανε η Τζούλια μας έφεραν μια ανάσα από το να την ψηφίσουμε, αλλά μετά είδαμε τη Σάσα στην πίστα με εκείνο το μικροσκοπικό σορτσάκι που άφηνε να φανεί ακόμα και η γραμμή του μπικίνι της και έτσι επιλέξαμε την ισοπαλία. Εδώ ο κόσμος καίγεται και η πίστα σφουγγαρίζεται...

goalday.gr

  © Blogger template Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP